Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

ЦСКА няма да плаща и стотинка за новата си звезда

Отборът на ЦСКА е много близо до привличането на крилото Марселино Кареасо от колумбийския елитен Онсе Калдас. От клуба вече обявиха, че са дали разрешение на 22-годишния футболист да пътува за България, за да премине медицинските прегледи  и да подпише със столичани.

Местните медии съобщават, че ЦСКА няма да плаща трансферна сума за Каресо, въпреки че има договор с колумбийците до края на календарната година. Южноамериканците нямат финансови претенции към играча, което означава, че двете страни ще се разделят по взаимно съгласие.

seo blog7
Десислава Комарова

Каресо е отказал да преподпише своя договор с Онсе Калдас и не е пожелал да премине в местния гранд Атлетико Хуниор, тъй като е обявил, че иска да играе в чужбина. По тази причина той е тренирал индивидуално на базата на клуба в последните три месеца.

До този момент 22-годишният Каресо е играл единствено в Онсе Калдас, за който дебютира през април 2018 година, когато е само на 17 години. За последните четири години той е взел участие в 140 двубоя във всички турнири, в които е отбелязал 20 попадения. През този сезон в местния шампионат Апертура Каресо се е отчел с 16 мача, 3 гола и 1 асистенция.

Източник:

See also  Разочарованият Алегри: Юве не знае кога да играе грозно