Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Борис Дали спаси Преслава от черна магия

Фолкзвездата Борис Дали се оказа многостранен талант, който е на ти и с премахването на негативни сили и “лоши очи“.

Изпълнителят има специален ритуал с гасене на кибритени клечки във вода, но не иска да издаде на глас какви точно думи казва, докато трае процедурата. И хубаво прави – тези думи си остават тайна, която не бива да се изрича пред други, за да действа, твърдят запознати.

seo blog7

Преди няколко години Дали е спасил колежката си Преслава от неблагоприятно гледащи я очи. „Имаме доста интересна случка с Преслава, бяхме заедно на участие в Палма де Майорка. И нали знаеш, че има лоши очи, които, като те погледнат, и хващаш уроки. Вечерта се прибрахме в хотела, а тя непрекъснато повтаряше, че й е лошо, боли я глава. Аз й казах, че ще й пригася вода. „Нали знаеш как правят бабите: гасят клечки във вода и се оправяш!“ Но в Палма няма като при нас дървета и клечки навсякъде. Излязох от хотела, поогледах се, но само палми – няма кибрит, няма дървета, няма клечки. И почнахме да се чудим с Преслава откъде да намерим клечки“, разказва с усмивка пред „Телеграф“ Борката.

И допълва: „В стаята имаше един гардероб – опитах се да отчупя от неговите дъски. И изведнъж, като дръпнах по-силно, той направо се разпадна на земята целият (смее се). И почнахме да се притесняваме, защото хотелът беше доста хубав и какво ли ще си кажат за нас – що ли са правили тия, на каратисти ли се правят и т.н. Но въпреки всичко пригасих вода на Преслава и тя се оправи“.

See also  Култова адреналинка от "Господарите" обяви сензационна новина! Оказа се, че е... СНИМКА

Борис твърди, че и до ден-днешен прави този ритуал на свои близки приятели, на семейството и на двамата си синове.

Най-разпространеният у нас и по света ритуал за предпазване от зли сили е връзването на червена връв на лявата ръка, смята Борис Дали. Вярва се, че това е нужно да се направи от майката на този, на когото ще се завързва. Можете да позволите това и на човек, на когото имате пълна вяра, че не ви мисли лошото. За дамите има най-различни гривнички с тъй наречените оченца. Както за тях, тъй и за червения конец се смята, че ако се скъса, без да има причина за това, то детето е урочасано, а конецът е поел лоша енергия.

Певецът знае и за пречистващ ритуал. Можете да си го направите след среща с такъв човек или ако той ви е бил на гости. Вземате една свещ и правите по три кръга във всеки ъгъл на стаята, в която е бил вашият гост. Същото трябва да направите и на входната врата на дома ви.

гръцки преводач Добрич

Дали е чувал още и за чай от мента или офика. Пригответе отвара от билката и я разредете в 7 литра вода. С нея измийте пода на стаята, в която е бил вашият негативен гост, и на антрето.

Друг начин е безопасна игла, на която се прикачва червен конец. Тя се слага от вътрешната страна на облеклото, така че да не се вижда. Съществува и метод, който хората се въздържат да практикуват по причина на нехигиеничността му, но бабите казват, че действал най-безотказно – да натъркате челото си с малко урина.

See also  Боби Лазаров крие тежка зависимост

Много хора взимат мерки за самозащита. Това правят, ако предварително знаят, че ще ги посети такъв човек. Това става, като седнете удобно и се успокоите. След това мислено направете около себе си защитна стена, която да ви пази от негативните мисли и влияния.

Предпазване от лоша сила се прави от прастари времена, като се носи в кесийка или джоб скилидка чесън.

При уроки, особено на дете, първо се измива челото, след което се измива дръжката на външна врата, след това прагът на същата врата и се излива водата. Паленето на клечки по същия начин е популярен вариант между вярващите в уроки. Над една непълна чаша с вода се палят 5 (или 3) последователни клечки, които се гасят във водата. Със запалването на всяка се правят кръстчета по стените на чашката и се загасят. След това се измива челото на урочасания. Може и да пиете от същата вода.

Доста практикуван е и методът с измиването със светена вода./show.blitz.bg

Източник