Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Лора Крумова стана двойничка на Наталия Симеонова

Лора Крумова се отказа от диетите и най-после се прие такава, каквато е – тежаща 100 кг. Тв водещата е приключила с вечните си гладувания, режими за по 2-3 дни и после опустошителен йо-йо ефект. Журналистката е решила да сложи край на войната с кантара и е спряла да се мери колко тежи, както и да се надява да смъкне част от излишните си килограми, пише „Уикенд”.Лора е заковала кантара на 100 кг, но вече се е примирила с този факт.

42-годишната блондинка никога не е била слаба, но преди доста години бе далеч от сегашните си габарити. За първи път Крумова стигна 100-те кг по време на първата си бременност със сина си Явор, но около 2-3 години след това успя да свали част от излишното си тегло. Тя изкара малко повече от година вталена и тежаща около 70 кг, но отново забременя и стана майка на дъщеричка Мина през 2018 г., когато тъкмо бе навършила 39 години.

seo blog7

През годините бившата екранна половинка на Георги Коритаров се е изтезавала с какви ли не диети, но ефектът бе краткотраен. Водещата на „На фокус” не може да скрие от зрителите едрото си тяло, което заема целия екран на телевизора. Операторите избягват да дават Лора в близък план, но от време на време се налага и тогава гледката е доста страшна. Журналистката е като двойничка на „феята на любовта” Наталия Симеонова, която от години има сходни с тези на Лора проблеми.

Близки до блондинката издават, че е пробвала всевъзможни диети, билки, чайове и хапчета, но ефектът е най-много 2-3 килограма, които после се връщат в двоен размер. Припомняме, че Лора се върна в Нова тв тази есен и започна да води авторското предаване „На фокус”. Преди това тя прекара малко повече от година в „Шоуто на Николаос Цитиридис” в конкурентната Би Ти Ви, но видя, че предаването няма да изкара дълго на екран, и се завърна в Нова.

See also  Милена с ново разкритие: Лесбоси налазиха дъщеря ми

Въпреки едрото си тяло бившата екранна половинка на Милен Цветков има харизма, която не може да й се отрече. Зрителите също я харесват, но има и доста критики за запуснатия й вид и коментари дали не е бременна за трети път. А рейтингът на предаването, което води, остава постоянно висок.

Близки до блондинката издават, че тя не прекалявала с храната, но просто не можела да отслабне, защото се хранела предимно на крак по веднъж на ден, и то предимно вечер, когато е най-вредно.

Източник:

гръцки преводач Добрич