Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Къде посрещнаха 2022-а родните звезди?

Родният хайлайф предпочете да посрещне новата година на родна земя, вместо в чужбина както в предишни години. 

Преслава например съчета участието със семейното празнуване, като на изявата й във Велинград беше и нейния любим Павел, и дъщеричката им Паола. Малката дори влезе в ролята на певица и пригласяше на микрофона на няколко песни. 

seo blog7

Нора Недкова показа, че знае наизуст песните на Веселин Маринов докато се забавлява в популярен хотелски СПА-комплекс в Разлог. Плеймейтката продължи забавлението в някой от клубовете в Банско, но през цялото време не показа компанията си. Затова пък в социалната мрежа направи равносметка на изминалата година. “Когато миналата година, от новогодишната баница ми се падна “Учение” си казах: “Какво учение”?! Студентските ми години бяха отминали отдавна. Е, в края на тази година мога да кажа: Това беше най-добрата учебна година в училището на живота! Преживях много, видях много, научих много трудни уроци. Видях много несправедливост. Cрещнах и много лоши хора..Именно те, ми показаха в какво никога не искам да се превръщам! Но и открих много нови приятели,които застанаха до мен! Помъдрях. Порастнах. Станах по-силна Станах по-духовна. Станах по-смирена. Станах по-добра! 2021 – Смятам, че научих всички уроци, записах си много бележки и взех всички изпити. Сбогом! 2022- Готова съм! Знам ,че ще бъдеш най-добрата ми!”, написа Недкова в Инстаграм.

Софи Маринова посрещна 2022-а със спорната си половинка Гринго. Двамата изпратиха миналата година с много премеждия, скандали и бой, но в крайна сметка избраха да продължат заедно и новата година. “Няма значение дали ще сте на парти, на площада, на плажа в чужбина, в селското кръчме, на върха на някоя планина или просто у дома. Стига да има поне един човек, който да погледнете (или на когото да се обадите) и да му кажете “Радвам се, че си в живота ми!” значи имате всичко. Сигурна съм, че всеки от нас има повече от един човек, на когото може да каже тези думи, което означава, че наистина си струва да сме тук”, написа Софка в Инстаграм.

See also  Максим Генчев се зарече: Ще съсипя кариерата на Ники Илиев, гилдията е жесток паразит

Семейство Петканови, което едновременно оперира носовете си в последните месеци на 2021-а, показа как се забавляват във вила в Добринище с друга популярна двойка. Това бяха Александър Кадиев и половинката му Ивелина Чоева, които празнуваха първата си обща нова година. Моделката показа и как прави баницата, а по-късно с г-жа Петканова си друснаха женско хорце.

гръцки преводач Добрич

Тв ветеранът Гала и новоизлюпената водеща по бТВ Зейнеб Манджурова заявиха отново, че са неразделни приятелки и така заедно празнуваха в комплект с мъжете си.

Семейно и у дома бяха фолк певицата Камелия и нейния Цветин…

А колежката Галена, която зае през миналата година мястото й на ментор в “Гласът на България” се оказа в семейната кръчма, от където показа на стори как се вихри в бляскав тоалет.

Азис посрещна 2022 година в компанията на старата си дружка Ивайла Бакалова.

Фолк примата Глория, която през изминалата година стана баба, се показа в ослепителна червена рокля като за червения килим в Кан. Звездата посрещна новата година на участие.

Източник: