Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Скандално! Илиян призна расте ли патката и с колко ВИДЕО 18+

Култовият певец Илиян втрещи всички с интимно признание за половия си орган. Той бе приклещен от Стела Павлова, която напоследък се изявява като звезден репортер и определено умее да извади на светло най-интимните тайни на звездите. 

Зрители няколко пъти си пускат клипчето и не могат да повярват, че стават свидетели на такъв горещ разговор между напористата звезда от “Къщата на инфлуенсърите” и пайнерският изпълнител. 

seo blog7

Блондинката влезе много остро на Илиян с директния въпрос дали му расте…патката. Тупалката, както го наричат колеги и фенове, видимо се смути от неудобния въпрос, но пък запази самообладание и намери смелост да отговори.

“Расте, то е мускул”, отговори той. Но Стела не се задоволи с този кратък отговор и поиска да разбере с колко точно е пораснал през последната година. “Точно не знам, не съм го мерил”, оправдава се хитовият изпълнител. Шокиран е от нахалството на девойката с микрофона, която изяви желание да му го измери. Но точно тогава камерата спира, а зрителките недоволстват, че не са разбрали колко сантиметра е члена на Илиян.

Стела може да бъде забелязана в един от най-оборотните клубове в Студентски град, където причаква изпълнителите и по-забавните купонджии, за да им зададе най-щурите и провокативни въпроси, каквито никой досега не им е задавал. И определено й се получава, ако съдим по всичко, което сме видели досега./show.blitz.bg

Източник

See also  Дара Екимова се осмели да покаже най-личното... ВИДЕО