Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Новият на Гери-Никол я ползва за прикритие?!

След почивката си във Венеция Гери-Никол даде повод да се зашушука, че има ново гадже след краха с ММА боецът Даниел Илиев. Говори се, че там е била с новия си, а след като се завърна на родна почва, изпълнителката наля масло в огъня.

Последната й снимка в Инстаграм я показа с атрактивен мъж, а посланието им шашна всички. “Никой не може да ни спре! Защото любовта ни е истинска и без никаква сделка”, пише певицата под кадъра, на който позира с фризьорът Мартин Гешев. Паметливи обаче припомнят, че същият доста нежен мъж циркулираше и в компанията на фолк певицата Мария, която пък очевидно след като завърза ново гадже, го е “уволнила” от приятелския си кръг. Какви ги върши сега Марто с Герито, не можем и да гадаем, но се доверяваме на спомените си, че младият мъж обича да се движи в женска компания само като приятел и ползва известните дами като прикритие и реклама. 

seo blog7

Още когато Мария се щракаше с Гешев се заговори, че не може да ги свързва повече от приятелство, защото младежът имал други сексуални влечения. Затова нищо чудно и “романът” с Герито да е просто поза и пиар, както бе в случая с Мария, която се снимаше как опипва Гешев, но когато срещна испински мъж с пари като Мирослав, мигам го забарави.

Източник:

See also  Алекс Богданска през сълзи разкри всичко за развода с Петканов и за изневярата с италианеца