Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Ексклузивни СНИМКИ от сватбата на Ненчо Балабанов

През изминалия уикенд Ненчо Балабанов вдигна шумна сватба, за която първо БЛИЦ съобщи. Сред ВИП звездите се открои Мария Илиева, която не пропусна възможността да подари на младоженците букет от най-добрите си песни. 

Актьорът се врече във вярност на Катрин Русева, с която са двойка от декември миналата година. Бързо усетили, че са един за друг и решили да преминат към следващата крачка. А сега всички чакаме да видим дали Ненчо ще стане баща за втори път. 

Младото семейство се похвали в социалните мрежи с ексклузивни снимки от сватбеното тържество и видимо двамата изглеждат влюбени и щастливи. Ненчо е на седмото небе от щастие. В последните години смени доста жени, но все не попадаше на подходящата и в един момент дори се е отчаял, че няма да намери спътница в живота си. 

И точно тогава съдбата му се усмихва широко и му изпраща Катрин, която вече била готова за семейство. Приказката им се развива доста бързо и той й предлага брак в Гърция. Не след дълго Катрин облича булчинска рокля, а на сватбата Ненчо е досущ като Джеймс Бонд. 

С честитки в социалните мрежи се разписаха Дара, Миро, Фики, Галин, Деси Слава, Димитър Рачков и т.н. 

Това е втори брак за Балабанов. Първата му съпруга Ралица бе музикален педагог. От връзката им той има 16-годишен син на име Богомил./show.blitz.bg

Източник

See also  Кали показа гаджето