Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Къде ще открием игри за нашия PS4?

През изминалия месец ви разказахме активно по темата PlayStation 4, как да изберем конзола, от къде да я купим и какви игри можем да намерим, а днес ще ви разкажем от къде можем да намерим игри за вече закупения PS4 и за какво да внимаваме. Ако не сте погледнали предишните ни статии по темата, то ви препоръчваме да го направите, тъй като там може да откриете подробна и синтезирана информация за това какви видове конзоли PlayStation 4 има, как да ги различим и как да изберем най-подходящата за тях. Също така може да откриете няколко съвета за какво да внимавате при избора и покупката на конзола, както и да разгледате подробно това на какви видове се делят игрите за PS4 и кои са най-популярните заглавия на пазара.

Къде ще открием игри за нашия PS4?

seo blog7

Физически магазини

В днешния текст ще ви дадем няколко предложения за местата на които да откриете игри за PS4, тъй като както се оказва, игрите за конзолата вече могат да се намерят на различни места, а не само в специализираните магазини за техника или видеоигри. Разбира се, те остават избор номер едно при покупка на игри за конзолата или аксесоари за нея, но често там цените могат да бъдат по-високи заради надценката на продавача. Друг плюс за някои и минус за други е, че игрите там винаги са чисто нови и пристигат в оригиналната опаковка. Често те могат да бъдат в комплект с кодове за отстъпка.

Онлайн магазин на Sony

Друго популярно „място“ от където могат да бъдат закупени игри за PS4 е официалният магазин на Sony. Той е виртуален и плащането там може да бъде осъществено с карта или пък ваучер. Плюсовете тук са, че получавате напълно оригинален продукт и го получавате веднага. Като минуси можем да отбележим, че не получавате физическо копие на играта, а също така не всички заглавия са налични в онлайн магазина на Sony.

Къде ще открием игри за нашия PS4?

Други онлайн магазини

Онлайн магазините също са предпочитан вариант при закупуването на игри за „плейстейшън“, като те също имат своите плюсове и минуси, но често могат да бъдат приоритетни пред горните два варианта поради няколко причини. Наличността при тях почти винаги е по-добра от тази при физическите магазини, а също така често могат да дадат и по-добра цена. Освен от България, геймърите често поръчват актуални заглавия и от чужбина, като отново цената е водещ фактор тук. Важен минус, който бихме отбелязали е времето за доставка, което отнема поне няколко дни.

See also  В Норвегия вече зареждат електромобили за 15 минути

Магазини за продажба на употребявани вещи

Както вече ви споменахме и в предишната статия, игри за PlayStation могат да бъдат намерени и в магазините за продажба на употребявани вещи, социалните мрежи или пък специализирани форуми. Това може би е и най-избираният вариант за хората, които търсят бюджетно решение, тъй като игрите втора ръка държат значително по-ниска цена от новите такива, а качеството обикновено е същото. Вече ви предупредихме за какво да внимавате при покупка на такива игри и как да внимавате с изгодните предложения, но все пак ще повторим накратко, че ако някоя оферта ви се струва твърде добра, за да е истина, то вероятно не е истина. Също така трябва да разглеждате добре играта преди покупка и ако може да я тествате, за да се уверите, че съответното копие и диск не са повредени или пък копие, което не може да бъде стартирано на вашата конзола.

Къде ще открием игри за нашия PS4?

Други опции

PlayStation 4 вече направи 9 години, така че не е изключено да срещнете игри за конзолата и на различни пазари и „битаци“, които има в някои градове, но тук трябва да внимавате изключително много и да проверите какво купувате, за да не се окажете измамени. Отново голям плюс тук е цената, тъй като понякога продавачите не знаят какво точно притежават и може да направите добра сделка.

гръцки преводач Добрич

В крайна сметка игри за PlayStation 4 могат да бъдат намерени на много места и решението от къде и как да купите играта остава изцяло на вас. Дали ще изберете чисто нова игра за PlayStation от някоя от големите вериги магазини, ще изберете от официалния онлайн магазин на Sony или другите онлайн търговци или пък ще използвате сайтове като Bazar.bg, социални мрежи или форуми, за да направите своята покупка е решение, което вие сами ще вземете.

See also  Tesla предлага своя порт за зареждане на всички производители

Поставете оценка:

2.2

Оценка 2.2 от 10 гласа.

Източник: