Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Защо плаче Дара Екимова?

Младата изпълнителка Дара Екимова свали впечатляващата маска на Порцеланът в „Маскираният певец“, а това я разплака. Дъщерята на пиарката Ива Екимова и покойният музикант Дими от “Сленг” показа свръх емоционалност и започна да рони сълзи, а зрителите недоумяваха какво се случва. 

Самата Дара не скри вълнението си, че от панела са я разпознали единодушно. От друга страна пък й се наложи да свали маската едва на третия си лайв в “Маскираният певец”. Може би момичето се е надявало да остане до финала в продукцията на Маги Халваджиян, но зрителите отредиха именно нейната маска да бъде свалена във вчерашното шоу, а това я разочарова и съкруши. Сълзите на нежната красавица не оставиха безразлични Алекс Раева и Марта Вачкова, които не спираха да я успокояват и да изтъкват колко талантлива певица е.

seo blog7

Екимова изпълни на последния си лайв в шоуто по Нова телевизия незабравимият хит Billie Jean на Майкъл Джексън. Гласът й обаче не затрудни звездните детективи, защото те бяха сигурни, че под приказния костюм се крие именно Дара. „Безпогрешен Панел. Развълнувана съм и не мога да го скрия. За мен беше страхотно преживяване, а „Маскираният певец е една от мечтите ми“ – през сълзи сподели Дара. Миналата година тя изгря на сцената на шоуто, но само като гост-маска.

В шоуто миналата вечер се завърна и Бебето. Под специалната гост-маска за първи път се беше скрил журналист на Нова тв. Водещият на „Пресечна точка“ Михаил Дюзев вдъхна живот на любимия герой с песента „Синева“ на Васил Найденов, която също така изпълнява и Георги Христов. „Никога досега не ми се е налагало да се крия. Много съм благодарен, че имах възможност да съм на тази сцена“ – разказа Михаил Дюзев за преживяването си в „Маскираният певец“. И тази година Бебето успя да заблуди Панела, а сред предположенията, които те споделиха, се наредиха имената на изпълнителя Криско, журналиста Николай Василковски и актьора Димитър Рачков.

See also  Тази участничка от "Мастършеф" се омъжи преди два дни СНИМКИ

Източник: