Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

След Ни Ло! И Ицо Хазарта върза тенекия на Цитиридис

Ицо Хазарта върза тенекия на Николаос Цитиридис в първото му шоу за новата година. След като повече от седмица зрителите слушаха как новоизбраният депутат ще седне на диванчето до полугръка, изведнъж гости се оказаха само създателите на филма „Завръщане“ като Ники Илиев, Башар Рахал, Райна Караянева, Николай Мутафчиев и т.н. Водещият лаконично обясни, че Христо Петров е възпрепятстван да присъства и за да изключи всякакви спекулации натърти, че гостуването само се отлага.

seo blog7

Той обаче не назова нова дата, в която Ицо ще се появи. Зрителите обаче не бяха доволни от промяната и оставиха няколко коментара в страницата на шоуто във фейсбук. По план двамата трябваше да говорят за предаването „България търси талант“, където Цитиридис ще замени Хазарта като член на журито.

Hotnews.bgприпомня, че по същия начин за шоуто се развиха и нещата с Николета Лозанова, която също изненадващо и без обяснения не се появи в студиото. След няколко седмици обаче все пак се появи, при това в комплект с Ники Михайлов, а водещият се изложи гръмовно, като не знаеше, че тя е сключила брак с Валери Божинов

Източник:

See also  "Мисис Баба" прати окончателно похотливия кмет на Стрелча в историята, ето кой е новият й избраник СНИМКИ