Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Торино и Пашата пред БЛИЦ TV: Наркотиците са ДЯВОЛА, кариерата ни е написана за две жени

В последните дни на отминаващата 2022 година БЛИЦ стартира нов подкаст, който ще се казва “Горещият стол на КрасиМИР”. Латино кралете Торино и Пашата са първите гости в подкаста, който води светският репортер Красимир Красимиров. 

Хитовото дуо се опусна пред нашата камера и разкриват и най-личните си тайни, които до този момент не са споделяли никъде. Нашият репортер ги подтикна да говорят за славата и пороците, които води със себе си. 

seo blog7

“Славата по никакъв начин не ме е променила, просто гласът ти се чува повече. Дори на участия не си позволяваме да пием, много често дори сме с колите си. За наркотици изобщо няма да говоря, защото е далеч от нас двамата”, споделя Торино. 

“Наркотиците са дявола. Не е като да не съм минал и през този етап от живота си, но няма да навлизам в подробности. Животът те наказва автоматично. Последният път, в който съм пушил марихуана преди много години, излизам и ме блъскат. Няма да ти разправям какво се случва оттам нататък”, откровен е Пашата. 

“Гледаме да не се събираме с хора, които употребяват някакви субстанции. Нашата посока е напред и нагоре, нищо друго не ни интересува. Предпочитаме да седнем на обяд или вечеря да си говорим с някакъв 20-30 годишен човек, от който да научим повече неща, вместо с някой, който е опънал 2-3 линии  и не може да спре да говори 40 минути и след 20-тата минута започва да фантазира. Това са токсични хора и бягаме”, допълват изпълнителите на “План Б”. 

В подкаста те говорят открито за причините, които са довели до скандалното сваляне на триото им с Камелия, както и каква е била нейната реакция след случилото се. Пашата пък изповядва много личен момент, говорейки за смъртта на баща си. Двамата не се срамуват от миналото си и това, че не са имали два лева в джоба си. Разказва още за половинките си и на кого са посветени най-големите им хитове. 

See also  "Мисис България Вселена" Валери Стефанова май крие голяма новина... ВИДЕО

Цялото видео интервю с Торино и Пашата може да гледате по-долу: 

гръцки преводач Добрич

Източник