Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Важните новини във ФАКТИ на 21 декември

Назначиха 13 заместник-министри

Със заповед на министър-председателя Кирил Петков са назначени тринайсет заместник-министри. На длъжността заместник-министър на енергетиката са назначени Данаил Николов и Пламен Данаилов.

seo blog7

Стефан Янев: Не са ни нужни допълнителни войски на НАТО

“Настоящото увеличение на руския военен потенциал и дейностите по източния фланг на НАТО са обстоятелства, които не само трябва да бъдат взети предвид, но и да се следят с особено внимание”, написа в профила си в социалните мрежи министърът на отбраната Стефан Янев.

Предложеният от Гешев Ясен Тодоров стана зам.-директор на Националната следствена служба

Прокурорската колегия на ВСС назначи бившия член на съвета Ясен Тодоров за заместник-директор на Националната следствена служба. Предложението беше на главния прокурор Иван Гешев. Гласуването беше единодушно и мина без дебат.

Заведения минаха на тридневна работна седмица заради скъпия ток

гръцки преводач Добрич

Собственици на заведения в Сандански и в Мелник търсят изход от кризата с три работни дни. Затварят обектите си за четири дни от седмицата и ще работят само в петък, събота и неделя.

Над 1,5 млрд. лв. компенсации заради скъпия ток до края на март

От декември до края на март са предвидени над 900 млн. лв. компенсации за бизнеса до края на март. За мрежовите оператори е предвидена схема от над 350 млн. лева.

Поставете оценка:

3

Оценка 3 от 2 гласа.

Източник:

See also  Тодор Галмадиев: С малки стъпки вървим към диктатура