Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Tesla работи над нов волан, който да замени изрязаното кормило

При представянето на обновените Tesla Model X и Model S, една от най-големите и забележими промени в интериора бе добавянето на нетрадиционен волан с отрязана горна част. Още тогава странното кормило породи много критики и сега, повече от година след това, кормилото все още предизвиква неодобрение в някои хора. Именно заради тях, от Tesla работят над нов волан, който да замени така нареченият „Yoke” в Model X и Model S Plaid.

Tesla работи над нов волан, който да замени изрязаното кормило

Потвърждението за това идва от известен хакер с названието green, който заяви, че е намерил меню за подмяна на странния волан на Tesla при диагностика на автомобил със софтуер Tesla Toolbox. Припомняме, че преди Model S Plaid да бъде официално представена, по улиците бяха засичани прототипи с кръгли волани, които така и не достигнаха до серийно производство.

seo blog7

Tesla работи над нов волан, който да замени изрязаното кормило

Преди време Мъск заяви, че от Tesla няма да поставят традиционно кормило на Model S Plaid, но изглежда натискът от хората може и да е променил мнението на милиардера. Наскоро се появиха и няколко снимки от конфигуратора на Tesla, показващи Plaid с кръгъл волан.

Поставете оценка:

4.2

Оценка 4.2 от 5 гласа.

Източник:

гръцки преводач Добрич

See also  Новият Hummer пристига с копче, което дори от GMC не знаят какво прави