Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Apple представи новия iPhone

Точно две години след премиерата на iPhone SE2, Apple представи и третото поколение на бюджетния смартфон, който не се отличава значително на външен вид от своя предшественик. Устройството е запазило дизайн, познат ни още от iPhone 7 с черна предна част и традиционния Home бутон и стъклена задна част с отвор за камерата в горния ъгъл. Устройството се предлага в черен, бял и червен цвят.

Промените са съсредоточени върху хардуера на iPhone SE3, където можем да открием новия процесор на Apple A15, както и модул за 5G свързаност. Камерата е с 12MP сензор с нова Deep Fusion технология и поддръжка на Photographic styles, заимствани от iPhone 13. Предната камера остава същата като при второто поколение с резолюция от 7MP.

seo blog7
Apple представи новия iPhone

Екранът е добре познатият 4.7-инчов LCD панел с класическо съотношение 16:9. Промяна има при използваните материали, като от Apple обещават те да са значително по-издръжливи от тези при предшествениците.

Мястото за съхранение започва от малките по днешните стандарти 64GB. Цените на iPhone SE3 започват от 429 долара в САЩ, което е с 30 долара или около 50лв повече от тези на предишното поколение. Първите поръчки ше се приемат на 11 март, а доставките започват на 18 март.

Apple представи новия iPhone

Заедно с новите устройства, Apple показа и специална версия на iPhone 13 и 13 Pro в зелен цвят. Смартфоните не се отличават с нищо освен цвета си от стандартните iPhone-и, които видяхме през изминалата година и запазват техните характериститки.

Поставете оценка:

гръцки преводач Добрич

2.3

Оценка 2.3 от 16 гласа.

Източник:

See also  Аудио система във формата на предна решетка е най-новият аксесоар на Mercedes