Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Най-укриваната ВИП наследница тръгна на детска градина

Най-укриваната ВИП-милионерска наследница, Анелия-Добромира Гущерова, вече ходи на детска градина. Дъщерята на Светлана и Християн Гущерови посрещна третия си рожден ден в компанията на новите си приятелчета. Най-вероятно първородното дете на семейството е било записано в частна детска градина с други богаташки наследници, тъй като са известни заканите на майката Светлана, че няма да я покаже поне до абитуриентския й бал.

seo blog7

В четвъртък Анелия стана на 3 години, а празникът й започна с изненади от родителите й в домашна обстановка – много балони и декорация с любимата й анимационна героиня – Пепа Пиг. По-късно рожденичката почерпи и с двуетажна торта, отново декорирана с мотиви от популярния сред децата британски телевизионен сериал.

“На този ден преди 3 години Бог ни изпрати едно малко и невинно ангелче, чиято усмивка озари живота ни. Нашето малко момиченце днес е любов, вселена, емоция, вдъхновение и вълнуващо вълшебство – нашият подарък, заради който всеки ден й благодарим, че ни избра за свои родители! Бъди здрава и безмерно щастлива, запази красивата си усмивка и продължавай да огласяш живота ни със звънливото си гласче. Обичаме те!”, пък написа Гущерова в профила си в Инстаграм.

И в интервю за “Уикенд” тя призна, че става рано всяка сутрин, за да заведе дъщеря на си на детска градина. “Приоритет за мен винаги са семейството и децата. Сутрин ставаме, закусваме, подготвям и водя дъщеря ни Анелия-Добромира на детска градина, а следобед я прибирам. Отделям много време и на сина ни Добромир”, призна Светлана. Тя нито отрече, нито потвърди слуховете, че очаква трета рожба.

Източник:

гръцки преводач Добрич

See also  Гущерови показаха палата в Драгалевци