Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

След раздялата: Не е за вярване как бившата на Сашо Кадиев си вади хляба

Бившата половинка на Сашо Кадиев реши да търси ново поприще в работен план, след като вече не е снаха на актрисата Катето Евро.

Таня Тончева трябва да се грижи за прехраната си, след като не е на издръжката на бившия си. И вече е намерила от къде да вади парите си. 

seo blog7

Танчето, която дари Кадиев с дъщеря, се върна към танците, които бележат живота й от 7-годишна та до днес.  През последните два месеца танцьорката по салса и бачата беше на фестивали в Лондон и Нанси.

„Лека-полека се връщам към моята страст. Вече участвах във фестивали по света, на които бях поканена. Мисля и да започна да преподавам с моя партньор, който живее в Лондон и с когото обиколихме целия свят. Въобще работя в посока да се върна към световната сцена, защото спрях да танцувам, когато забременях и родих Кати. Но не мога без танца – той е сърцето, душата ми… целият ми живот! Когато спрях, не знаех какво друго мога да правя, но се оказа, че съм и добър търговец“, разкрива красивата Таня. Тя има собствен онлайн магазин, чрез който продава тоалети, козметика, парфюми, аксесоари. /show.blitz.bg   

Източник

See also  И Меган ще издава мемоари, след успеха на книгата на Хари