Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Пеевски: Христо Иванов ми седеше в скута и пиеше мазно турско кафе

пеевски

Кой иска да си делне държавата?

“В залата се случи нещо нечувано – изявените евроатлантици от ПП-ДБ провалят в момента проекта на “Уестинхаус” за ядрена централа”, това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на НС. По думите му е заради Свилен Спасов, агент на ДС, лично посочен от тях на това дружество.

Пеевски: Някой иска да си делне държавата

“По другите теми обида не може да има, защото ние отказахме, лично аз отказах на Христо Иванов “делкането”, което той ми предложи”, допълни Пеевски.

seo blog7

Прочетете още: Симеон Дянков: Няма да влезем в Еврозоната преди 2027

Христо Иванов и олигарсите зад него искат да вземат прокуратурата. Олигархията иска да завладее и КПКОНПИ. Логично е регулаторите да са на всички, а не да бъдат делнати. Христо Иванов, който ми седеше в скута и пиеше мазно турско кафе, докато се случи Конституцията и направим промените в нея – които вече са факт – сега казва, че пак щял да извади темата ДПС. Коя бе, приятелю Христо. Кое е лошото на ДПС, това е най-балансираната партия. Всичко свърши, вие сте ми ясни. Маските трябва да паднат”, категоричен бе той.

Пеевски: Христо Иванов се надценява, времето на олигархията свърши

Христо Иванов няма собствена воля. Той обича да ходи в офиси на олигарси, да се вози по колите им. Христо Иванов трябва да разбере – няма да овладее прокуратурата, няма да овладее КПКОНПИ, няма да овладее регулаторите. България ще бъде свободна от олигархията и това ще го направи ДПС. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

See also  Карадайъ: Мафията завладя властта, опитва се да завладее и държавата

Прочетете още: БСП: За областния управител на София се полага затвор

Ако мислят, че олигарсите ще владеят България, много бъркат. Христо Иванов и неговият шеф ме омаскариха през неправителствени организации, през сигнали в чужбина. Истината винаги излиза, нещата се променят. Всичко ще стане ясно и лицата, които са омаскарявали, ще понесат своята отговорност, добави Пеевски.

Попитан опитал ли се е Христо Иванов да се заиграе с етническата карта, председателят на ПГ на ДПС заяви: “Христо Иванов е готов да се заиграе с всякакви карти, защото трябва да осъществи мисията на своя олигарх, който иска да владее България”.

гръцки преводач Добрич

Христо Иванов: Пеевски иска да въвлече всички в отвратителен кален скандал, ние нямаме война с ДПС

Попитан дали острата размяна на реплики между него и Иванов ни отдалечава от съществуването на сглобката и ни приближава към предсрочни избори, Пеевски посочи:”Христо Иванов е просто частичка от тяхното обединение. Аз разговарям с другите, нямам проблем. Христо Иванов се надценява, подвежда ги, защото е по-отдавна в играта, която смята, че владее много добре, или така смятат неговите шефове. Трябва да разберат – времето на олигархията свърши.

Този парламент с тази Конституция ще работи за хората. Всички партии трябва да работим за хората, олигарсите – вън, властта – в парламента, а не по офисите и автомобилите”.
Източник