Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

От BMW смятат, че огромните екрани в автомобилите ще изчезнат рано или късно

Преди около две седмици BMW представиха новата 7 Series, заедно с електрическото i7, като една от интересните екстри и при двата модела бе 31-инчов 8К екран за пасажерите на втория ред седалки. Един от най-големите екрани в автомобилната сфера бе представен още през изминалата година по време на изложението CES, а сега вече достигна серийно производство във флагманския модел на германската марка.

От BMW смятат, че огромните екрани в автомобилите ще изчезнат рано или късно

Сега същата тази компания смята, че огромните екрани в автомобилите ще изчезнат рано или късно и това бе заявено лично от интериорния дизайнер на BMW – Матиас Юнханс по време на живо предаване излъчвано от Car Design News. Там той разговаря по различни теми заедно със свои колеги от Pinifarina, Italdesign, Polestar, ELeather и BMW.

Една от темите бе именно интериорът на луксозните автомобили. На въпрос на зрител, дали луксозния сегмент ще бъде синоним на големи екрани и в бъдещето, Матиас отговори въпросително с това дали големите дисплеи са това, което най-много привлича вниманието в този сегмент.

От BMW смятат, че огромните екрани в автомобилите ще изчезнат рано или късно

Той допълни, че личното му мнение е, че огромните дисплеи ще останат в миналото, рано или късно и ще бъдат заменени от интелигентни софтуери, които ще се появяват само когато имаме нужда от тях. Подобно мнение изказа и дизайнерът на Polestar, който сподели, че повечето време, когато пътуваме в кола, хората се наслаждават повече на гледката, отколкото на екраните.

Поставете оценка:

5

Оценка 5 от 5 гласа.

Източник:

See also  YouTube прекали с рекламите