Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Ивана е неутешима след смъртта на баща си! Разплака мрежата с думите си

Мегазвездата на фолка Ивана е неутешима след смъртта на баща си. Тя проговори за трагедията и се обърна с много лични думи към своя създател. 

Баща й също е музикант и си отиде преди година съвсем внезапно от Ковид-19. А известната му дъщеря все още е в траур и не може да приеме случилото се. 

seo blog7

“Преди една година на този ден си отиде баща ми- Тодор Калудов!

Татко, знам- животът трябва да продължи, но не знаех, че липсата ти, може да носи толкова тишина, убийствена тишина…Няма я музиката в Айтос, няма акордеони, няма ги майтапите ти! Благодаря, че точно ти беше моят баща! Гордея се с теб! Светъл да е пътят ти”, написа Ивана в деня на годишнината от неговата смърт. 

Тодор Калудов бил познат като добряк, веселяк и голям майтапчия. Никога не се оплаквал от здравословни проблеми. Радвал се на живота и дори забравил, че преди 30 години претърпял сърдечна операция. След което лекарите му предписали лечение с хапчета и в никакъв случай да не натоварва “моторчето” на тялото. Той обещал да спазва съветите им и с удоволствие се прибрал в дома си.

Дни преди да си отиде, пил студена бира. Като се събудил, гласът му бил изчезнал. Решил, че е от студеното и че след ден-два ще се оправи. Минали цели 3 дни, но нищо не се случвало. Гърлото го боляло и едва намирал сили да общува с близките си. Семейството решило, че трябва да го види лекар и да му бъде направен за всеки случай и PCR тест. Резултатът се оказал положителен и бащата на певицата бил настанен в болницата в Айтос. Докато Ивана и майка ѝ решавали дали да го местят в Пловдив и къде ще е най-добре лекуван, популярният акордеонист издъхнал./show.blitz.bg

See also  Анн-Джи в любовта афера с "Ергенът" от Италия

Източник

гръцки преводач Добрич