Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Орхан Мурад шокира с тези думи за дъщеря си Сузанита и развода с жена си

Орхан Мурад разкри, че в последните години рядко дава интервюта. Фолк легендата не скри и какви са причините за това негово решение.

Той призна, че му е омръзнало от клюки, интриги, жълта преса, както и от склонността на някои от сънародниците ни да се ровят в личните истории на другите хора.

seo blog7

 „По-скоро хората трябва да се интересуват от благоденствието на семейството си, от благоденствието на нашето общество“ – казва той в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

„Интересно е около мен. Жениш се няколко пъти, развеждаш се скандално и си готов. Те те плюят, ти се правиш, че вали дъжд, не обръщаш никакво внимание, скатаваш се, не даваш интервюта и ставаш интересен“ – казва певецът своята рецепта за това да бъдеш интересен на медиите.

И до ден днешен попфолк певеца продължава да радва феновете си с музиката си, а срещите му с тях са ежедневие.

„От 30 години насам, откакто завърших консерваторията през 1992 година и се впуснах да работя по кръчмите, свиря, радвам хората“ – обобщава той.

В близкото минало Орхан Мурад направи дует със своята дъщеря Сузанита, но сам казва, че не иска да се бърка в музикалния й път и не дава насоки и съвети за нейното развитие, пише “signal.bg”. 

гръцки преводач Добрич

„Опитвал съм се, но се оказа, че аз не съм точно нейният ментор. С други хора в екип се занимава със собствената си кариера. Не знам докъде са стигнали. Даже на знам какво правят в момента, дали правят нещо“ – обяснява Орхан и е категоричен, че не следи кариерата на дъщеря си и добавя:

See also  Емилия призна кой гледа бебето, докато тя пее по нощите

„Ако съм на нейно място, няма да се занимавам с музика в България. Засега не ме е послушала“.За днешните попфолк певци и певици казва, че си приличат до един.

„Много хубаво звучат, гледам, че много добре изглеждат на екран. Единственият проблем е, че много си приличат. Имам чувството, че слушам една и съща песен, с един и същи женски глас, с един и същи мъжки глас, с едно и също звучене. Няма я онази непосредственост, онази искреност в музиката. Сега всичко се прави за пали и кой може, и кой не може го прави, иска да го прави, ако може за много пари“ – споделя впечатленията си той.

Ако сега трябваше да стартира кариерата си, не мисли, че би успял, по начина, по който го пrавят младите. „Аз съм незрящ човек и не мога да правя атрактивни видеоклипове. Още повече, че не съм младо хубаво момиче и не мога да си намеря богат съпруг“ – казва легендарният певец./show.blitz.bg

Източник