Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Как правилно да изберете смартфон?

 

В момента на пазара има десетки производители на смартфони със стотици предложния, които с всеки изминал ден се увеличават. Почти всеки месец производителите на смартфони показват нов модел от различен клас, така че изборът на правилно устройство може да премине в лутане между различни модели и производители. Именно за това искаме да ви помогнем с няколко стъпки, които да ви улеснят.

seo blog7

На първо място трябва да изберете операционната система с която искате да е вашият смартфон. В момента на пазара има две основни операционни системи, Android при повечето смартфони и iOS при iPhone. Ако не сте използвали устройство с една от двете системи е препоръчително да отидете до близък магазин и да пробвате коя ще ви допадне повече.

Второто нещо е да определите сумата, която сте склонни да дадете за ново устройство. Различните устройства са на различна цена, като това зависи също така от операционната система, параметрите им и дори марката им. Все пак устройствата от един и същ клас обикновено са в един и същ ценови диапазон.

 

Параметрите на устройството също са една от най-важните му характеристики. Ако например обичате да снимате с телефона си, то най-вероятно ще се насочите към смартфон с по-добра камера и повече място за съхранение. Тук трябва да се обърне внимание и на варианта за допълнително място за съхранение, което някои устройства предлагат. Процесорът също е важен, заедно с RAM паметта, тъй като от това зависи дали вашият смартфон ще работи гладко или ще изпитвате забавяния при по-интензивна работа.

Дисплеят заедно с батерията също могат да наклонят везните от едно устройство към друго. Някои хора държат на колкото се може по-голям капацитет на батерията, тъй като нямат физическата възможност или пък желанието да зареждат устройството си през няколко часа. Някои хора държат на голям дисплей, а други не харесват тази тенденция и искат да заложат на компактни устройства, съответно с по-малък дисплей.

гръцки преводач Добрич

Макар това да са основните неща, които трябва да се гледат при избора на устройство, то съвсем изборът не е лесен. Бихме се радвали да прочетем в коментарите какво гледате вие при избор на нов телефон и с кои от изброените неща се съобразявате.

See also  Прилича на преносима тоалетна, но е 150 kW зарядна станция за места с недостатъчно електричество (ВИДЕО)

 

Поставете оценка:

3

Оценка 3 от 4 гласа.

Източник: