Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

И Меган ще издава мемоари, след успеха на книгата на Хари

Принц Хари каза „Никога не трябваше да става така, искам обратно семейство си – не институция. Те смятат, че е по-добре да ни покажат като злодеи. Те не показаха никакво желание за помирение. Бих искал да си върна баща си както и бих искал да върна брат си“.

Spare

seo blog7

Това казва в поредно обширно интервю принц Хари в ексклузивно интервю за ITV. Цялото интервю трябва да бъде излъчено два дни преди публикуването на автобиографията на принц Хари „Spare“ на 10 януари, като част от рекламната кампания на книгата. Сега беше показан само 20-секунден отказ.

Прочети още: Теодора: Мъжете не обичат жените да им харчат парите

38-годишният син на крал Чарлз и покойната лейди Даяна издава книга след поредица от интервюта, документални филми и риалити предавания, в които той говори за семейството си.

Междувременно се появи информация, че Меган ще издаде свои собствени мемоари и „обмисля да разкаже напълно откровено за престоя си в кралското семейство”. Според Daily Mail през 2021 г. двойката е подписала договор с издателство Penguin Random House за издаване на четири книги – детска книжка от Меган, мемоарите на принц Хари, за които е прибрал аванс от 20 млн. долара, книга за уелнес и бъдещите спомени на херцогинята.

След феноменалния успех на „Spare“ е нормално и Меган Маркл да пробва разказвателните си умения в книга която с лекота може да направи “бест селър”. Книгата на Хари показа че хората се интересуват от новини за английското кралско семейство и купуват поднесената информация.

Кой бяга от лесни пари?

гръцки преводач Добрич

See also  Това ли е новият на бившата на Сашо Кадиев?