Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Теодора: Мъжете не обичат жените да им харчат парите

Фолк певицата Теодора се завърна на музикалната сцена след 8-годишна пауза. Преди точно толкова години тя загърби успешната си музикална кариера и замина да живее в Америка, където се родиха и двете й дъщерички. 

Изпълнителката на хита “Моят номер” застава лице в лице със светския репортер Красимир Красимиров в подкаста “Не съм такъв човек”. Открито говори каква е всъщност тя и защо се дразни, когато й преписват незаслужени определения. 

seo blog7

“Носталгията надделя и с моя съпруг решихме да стегнем багажа и да приберем окончателно в България”, заяви тя пред камерата на БЛИЦ. Оказа се, че не крие съпруга си, просто той няма желание да попада под светлините на прожекторите. 

 Теодора с водещия на подкаста “Не съм такъв човек” Красимир Красимиров  / СНИМКИ: Георги Колев

“В Америка имах страхотен живот, беше по-различно. В България е доста по-динамично, докато там се бях отдала изцяло на отглеждането на децата ми. Там е много красиво, чувствах се все едно съм на ваканция. Всичко си имахме, нищо не ни липсваше. Оженихме се в Лас Вегас, беше приказна сватба. Моите родители не присъстваха, тъй като нямат документите, които са нужни за пътуване в Америка”, споделя тя в най-новия светски подкаст. 

Наскоро Теодора е открила нов талант, за който не е подозирала. Какъв е той? Отговорът на този въпрос, както и на подробности за тайнствения й съпруг, живота й в Америка и т.н. може да откриете във видеото по-долу: 

Източник

гръцки преводач Добрич

See also  Ето къде се оказа, че живеят Пиленцата от Монако в Кан ВИДЕО