Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Google въвежда много полезна функция в търсачката за смартфоните с Android и iOS

google

Търсенето на съдържание в интернет е максимално бърза и удобна задача, благодарение на Google Search. Независимо от заявката ви повечето хора не разглеждат резултатите извън първата или втората страница. Ако потребителите не открият каквото търсят обикновено променят ключовите думи, а не продължават да сърфират в предоставените страници с резултати.

Разбира се има и изключения, като търсачката е разработена да бъде полезна във всички възможни ситуации. Ако използвате често Google Search от мобилните устройства е добре да знаете за последната актуализация. Компанията вече разпространява ъпдейт с поддръжка на т.нар. “Continuous Scrolling” функционалност, съобщава AndroidAuthority.

seo blog7

google

Както името подсказва това ще ви позволи да скролвате в съдържанието на търсачката без да отваряте допълнителни страници. Продължителното скролване е много по-бърз начин да разглеждате предоставените резултати от екраните на смартфоните. Кликването на “See More” бутона ще продължи да показва нови страници с резултати, докато не откриете желаното съдържание.

Източник:

See also  Китайци направиха кола, която се задвижва изцяло от слънцето (ВИДЕО)