Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

“Изтекоха“ техническите характеристики на новите смартфони на Google

Преди около 3 месеца от Google направиха изненадващ ход и разпространиха няколко снимки на смартфоните Pixel 6 и Pixel 6 Pro, като заедно с тях представиха и кратка информация. Въпреки това анонсиране, пълните технически характеристики на двата смартфона все още не са обявени или поне не официално.

seo blog7

Точно седмица преди събитието на което се очаква от Google да представят Pixel 6 и Pixel 6 Pro, ето че техническите им характеристики „изтекоха“ в интернет пространството. Припомняме, че това не е първия път в който това се случва след като вече видяхме редица снимки и видеа с флагманите на Google.

“Изтекоха“ техническите характеристики на новите смартфони на Google

Двата смартфона ще разчитат на първия направен от Google процесор – Tensor. Той обещава да е до 80% по-бърз от Snapdragon 765G, който се използва при Pixel 5. По-големият Pixel 6 Pro ще разполага с три сензора на камерите в задната част, а от Google се хвалят, че това е най-добре разработената камера на смартфон на марката правен някога. Главният сензор е с резолюция от 50MP, докато останалите два са съответно с 12MP за ултрашироката леща и 48MP при телефото оптиката.

“Изтекоха“ техническите характеристики на новите смартфони на Google

Дисплеите при двата модела са съответно с 6.4-инчов диагонал при стандартния модел и 6.7 инча при Pro версията. Те разчитат на OLED технология, а запазена за по-скъпият модел е и променливата честота на опресняване до 120Hz. Също така от Google обещават и бързо зареждане със зарядни, които не са включени в комплекта, като при Pro моделът се поддържа до 30W зареждане, а при стандартния Pixel 6 то е ограничено на 21W.

гръцки преводач Добрич
Поставете оценка:

4

Оценка 4 от 5 гласа.

Източник:

See also  Зарядните станции на Tesla вече са достъпни за всички марки