Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Bulgaria ON AIR разкрива тенденциите в развитието на инфлационните процеси

Ще стане ли „инфлация“ думата на 2022 година? Как се стигна до тук? Какви са изходите и налице ли са възможности за бизнеса в кризата? Зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат отговорите на тези ключови за развитието на инфлационните процеси и икономиката ни въпроси на 10 октомври, от 19:30 часа, когато националната политематична телевизия ще излъчи най-важните моменти от авторитетния мултиплатформен финансов проект „Инфлацията – криза и възможност“, който организира.  

В рамките на две професионални дискусии с участието на изявени експерти и финансови лидери от България и региона, проектът разкрива какви са основните фактори, движещи инфлацията, различните сценарии за изход от това голямо предизвикателство и оптимални решения за бизнеса. Задълбочените разговори ще бъдат модерирани от финансовия журналист на Money.bg Петър Илиев.

seo blog7

На 10 октомври зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат кои са корените и тенденциите в развитието на инфлационните процеси. Своето виждане по тези въпроси ще представи проф. Чарлз Гудхарт, изтъкнат икономист и почетен професор в Лондонското училище по икономика.

Сред влиятелните и доказани експерти, които ще представят своята гледна точка, са подуправителят на БНБ Калин Христов, икономистът от УНСС и бивш финансов министър доц. Петър Чобанов, главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка Петя Димитрова, председателят на Надзорния съвет на ПроКредит Банк Петър Славов, главният изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка Никола Бакалов и Александър Димитров, член на Управителния съвет на tbi bank и изпълнителен директор с ресор „Риск“. В специализираните задълбочени дискусии участници ще бъдат още Благовест Караджов, управител на iuvo, Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Косово и Албания и Недялко Димитров, оперативен ръководител „Продуктово развитие“ в Нетера.

See also  Бум на износа на БГ билки, цената им скочи с 25%

“Инфлацията – криза и възможност” се организира в унисон с мисията на Bulgaria ON AIR и Investor Media Group да предоставя трибуна за експертни мнения и задълбочени дискусии, предоставяйки различни гледни точки по най-важните и актуални теми в подкрепа на бизнеса и неговото развитие.

Не пропускайте да научите кои са причините за инфлационните процеси, които наблюдаваме днес, както и какво предстои – на 10 октомври, от 19:30 часа по Bulgaria ON AIR. Двете задълбочени дискусии от мултиплатформения финансов проект „Инфлацията – криза и възможност“ ще бъдат излъчени и в ефира на Bloomberg TV Bulgaria на 16 октомври от 20:00 часа.

Проектът се организира с подкрепата на “Пощенска банка”, “ПроКредит Банк”, “Първа инвестиционна банка”, tbi bank, iuvo, Mastercard, Нетера.

гръцки преводач Добрич

Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Investor.bg, Money.bg, сп. BGLOBAL и “Мениджър Нюз”.

Източник: