Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Мария Игнатова налази Нойзи на първата им годишнина СНИМКИ

Първата годишнина от брака между Мария Игнатова и Ивайло Цветков е вече факт и тв водещата не пропусна да покаже в какво палаво настроение се намират и двамата.

Както е известно, Мария и Нойзи се венчаха в края на миналия септември в компанията на няколко близки хора в село Житен, като пазиха в тайна скромната си сватба до последно. За това пък след сватбата всичко лично им бе на показ в социалните мрежи. Особено за първата им годишнина, в която Мария направо налази Нойзи.

И Мария Игнатова изду джуки, сложи скули и ботокс СНИМКИ

Блондинката често показва каква прилежна домакиня е, колко красива е средата, в която живее. Двамата с Нойзи все още се чувстват като младоженци на месен месец в много от моментите и признават, че хармонията между тях е пословична.

Ето как паркира Мария Игнатова и какво предизвика… СНИМКА

“Ей така сме вкъщи! Докато един мисли, другият върши цялата работа”, пошегува се неотдавна Мария по време на участието си в “Черешката на тортата”, макар някои от з да приеха думите й за чиста монета.

“Знам защо дойде. Дойде, за да ти кажа, че нямам нужда от помощ и да те освободя от всякакви задължения в кухнята”, посрещна Мария мъжа си в кухнята в началото на епизода. Ивайло я обяви за ясновидец, а тя го насърчи да отиде да си почива или да си репетира. Всъщност, както става ясно, по този забавен начин си общуват двамата и когато не са пред камера. 

Двамата се вълнуват от едни и същи екзистенциални теми и много четат. Тъкмо с “книга, която не искаме да приключи, и заедно дописваме страниците…” определи Ивайло преди време връзката си с Мария. Запомнящото се описание на Нойзи за любимата му е от края на 2020 г., когато блондинката гостува в “Търси се”: „Нежна, умозрителна, куул, малко като океана на Соларис. Поглъща те, ти се губиш вътре и няма спасение. Тя е вечната жена – Ева и Лилит. Да ме извинява Снежанка, но въпросът й към огледалото е излишен. Мария е единствената”, заяви той./show.blitz.bg

See also  Маги Халваджиян прикова погледите с тази СНИМКА

Източник