Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Биляниш с жестока атака към гаджето на Денис Теофиков СНИМКА

През април месец приятелката на покойния Денис Теофиков реши, че сега е най-подходящият момент да започне да се занимава с музика, тъй като раната на всички все още е прясна, а това си е страхотна реклама за нея.

Когато в канала на Planeta в YouTube се появи тийзър към премиерата на първата ѝ песен, интернет буквално прегря. Гримьорката беше обвинена, че трупа слава на гърба на трагедията.

seo blog7

Тийзърът беше свален много бързо, а на датата за премиерата не се случи нищо. Алекса бе обвинена и че е започнала да говори за връзката си с Денис едва след неговата трагична смърт, което си е самата истина. Мждувременно силиконката показа част от работата си на гримьорка и поне засега изглежда, че ще се въздържи от музикални изяви. На фона на цялата мъка Алекса започна да рекламира и парти балони, което допълнително изпрати хейтърска вълна към нея, пише vbox7.com. 

21-годишният изпълнител почина на 24 октомври миналата година при все още неизяснени обстоятелства. Една от тиражираните в медиите версии е, че Денис е бил в тежка депресия месеци преди случилото се. С това се съгласи и колежката му Биляна Лазарова, която преди около 2 месеца нападна близките му заради това, че не се разбрали нищо за тази депресия и са допуснали да се стигне до този край.

Всички знаем, че Биляниш доста се бута да бъде сред най-известните певци в България и затова напоследък е толкова близка с Десита. И за да подкрепи приятелството си още повече, моделката сподели стори, в което яростно защитава Десита и още по-яростно напада Алекса. В стори Биляна сподели меме, направено от фенка на половинката на покойния Денис Теофиков, което показва, че е по-голяма почитателка на Алекса, а не на Десита.

See also  Мачо от "Фермата" ще си търси жена в "Ергенът 2" СНИММКИ

“Тая съвсем откачи. Дайте на момичето малко внимание, че ще се разболее”, иронично написа Биляниш. В  случая Алекса няма нищо общо с това, но Лазарова си е такава – обича да си изразява мнението за всичко – без значение дали е удачно или не, за да бъде център на вниманието./show.blitz.bg

Източник

гръцки преводач Добрич