Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Ивана алармира за страшна измама с нейното име, опарените са хиляди

Мегазвездата Ивана побесня в първите дни на 2023г. от нагли измамници, които замесиха името й в страшна далавера. Изпълнителката на хита “Шампанско и сълзи” не може да си намери място от яд, че е безсилна пред въпросните измамници. 

Тя разкри цялата истина в официалната си страница във Фейсбук, която наскоро си върна, след като бе хакната от недоброжелатели. Пеивцата на народа разкри в каква шашма е замесена и предупреди всички фенове да не вярват на нищо.

seo blog7

От известно време в социалните мрежи се върти реклама за отслабване с лицето и името на певицата. Твърди се, че благодарение на въпросния продукт е успяла да смъкне излишните килограми. Със сигурност има мнохо хора, които са се вързали, тъй като Ивана наситина в псоледно време е отслабнала драстично, но не се дължи на рекламирания продукт. 

“Длъжна съм да ви информирам, че не стоя зад никакви рекламни продукти за отслабване. Всички реклами с моето лице са фалшиви и монтиране. Не вярвайте и не купувайте. Не се знае какво има в състава им и дали това няма да навреди на вашето здраве”, предупреди певицата. 

В такава схемя бяха забъркали още имената на Деси Слава, Цветелина Янева и Никол Станкулова. Нито една от тях не е рекламирала продукт за отслабване./show.blitz.bg

Източник

гръцки преводач Добрич

See also  Гала разкри кога се завръща