Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Какво е новото в Android Auto? (ВИДЕО)

Google също се включи в автомобилната тематика по време на изложението за технологии CES и представи нова версия на своята система Android Auto. Тя включва големи промени във визията на софтуера, която е направена с цел улесняване на шофьора и персонализиране на функциите. Именно с тази цел софтуерните инженери са улеснили достъпа до навигацията, медиите и комуникацията.

seo blog7


От Google казват, че са преместили картата по-близо до шофьора, за да вижда къде отива с един бърз поглед. Новата версия включва и ново пространство за музиката, която слушате, както и прозорци с последно използваните приложения.

Компанията се е вслушала в клиентите си и е добавила подвижна лента за медията, което позволява превъртането по време на слушане, което е удобно при слушането на подкаст или различен микс. Google Assistant вече е по-интелигентен и може да напомня за пропуснати обаждания, изпращане на локация и време на пристигане и други. Собствениците на Pixel и Samsung смартфони пък скоро ще могат да използват WhatsApp и за разговори.

Поставете оценка:

гръцки преводач Добрич

3

Оценка 3 от 2 гласа.

Източник:

See also  Студенти създадоха кола, която поглъща вредните газове от други превозни средства