Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Бащата на Сашко: 100 000 лева награда за този, който го намери и го доведе. Отчаян съм

Вече осми ден продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник.

Бащата на момчето – Александър Цветков, обяви парична награда от 100 000 лева за намирането на детето.

seo blog7


“Отчаян съм и вече съм на ръба на силите си, и искам да обявя награда от 100 000 лева за този, който намери Сашко и го доведе, или посочи поне мястото, на което може да бъде открит”, заяви бащата на детето.
Сашко, който е с тежка форма на аутизъм, изчезна в петък – 11 ноември, в района на Профилакториума в града. Издирването на 12-годишното дете продължава, работата продължава по всички версии.

Решението за обявяването на паричната награда е лично на бащата и приятелите му, потвърди самият той пред БТА. По думите му то не обвързва органите на реда. Александър Цветанов не се е отказал от търсенето на момчето и е притеснен, че времето напредва, а детето му все още не е открито.
Разпитани са всички близки на детето без майката, която още не се е върнала в България. Доброволците, които търсят Сашко, съобщиха, че прекратяват мащабното издирване, защото няма никаква следа от детето.

От началото на акцията са проверени над 350 сигнала. Многократно са прегледани всички налични видеокамери за наблюдение в района. Претърсени са изоставени сгради, училища и детски градини, жилищни и стопански постройки, шахти, водоеми в 20-километров радиус от мястото където Александър е видян за последно. Проверени са и всички населени места в общините от област Перник.

Поставете оценка:

гръцки преводач Добрич

1

Оценка 1 от 2 гласа.

Източник:

See also  Пенсиите на мъжете с 200 лв. по-високи