Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Адв. Хаджигенов: С отнемането на Бюрото по защита докарахме Гешев до истерия

Да отнемем Бюрото по защита на свидетели от Иван Гешев е резултат на предишното Народно събрание. Да, уволнихме шофьора му, но докарахме главния прокурор и една купчина хора от спецсъдилища и спецпрокуратури до истерия, както и целият ГЕРБ и ДПС. Някога някой виждал ли е ДПС в истерия?. Никой никога от създаването им и вината е до голяма степен наша. Това коментира кандидатът за депутат адв. Николай Хаджигенов от ИСБГНИ в ефира на “Честно казано с Люба Кулезич”.

“Единственият, който следва препоръката на Комисията за полицейско насилие е служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков. Той идентифицира още 11 биячи, абсолютно съм сигурен, че работят и по темата с незаконното подслушване, защото това е Watergate по хиляда. До момента има данни за над 3000 души, които са подслушвани и следени”, каза още адв. Хаджигенов.

seo blog7

“Получих упреци, че съм повишил тон срещу Иван Гешев, защото той бил главният прокурор, но в моите очи той е главният извършител на безумни злодеяния, който лъже откровено в комисия народните представители и целокупния български народ. След като го засякох с текстове от Конституцията, Законът за съдебната власт и НПК, той каза нагло, че това е наш прочит. Сякаш четем китайския наказателен кодекс”, допълни юристът.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?

България

Източник:

See also  Спешни медици от цялата страна излизат на протест