Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

"Звездите в нас" напът да претърпи пълен крах! Зрители бесни на журито

Музикалното шоу “Звездите в нас” се появи на екран с големи амбиции от страна на продуцента Маги Халваджиян, а зрителите очакваха шоуто да бъде на макс, както да свикнали в “Като две капки вода”. Очакванията се разминаха с действителността. 

Зрителите заявиха възмущението си още по време на първия концерт, но дадоха втори шанс на шоуто. След излъчването му в социалните мрежи ври и кипи от негативни коментари и все повече фенове заявяват, че се отказват да го гледат и че “Гласът на България” в конкурентната телевизия било по-забавно и именно него ще следят. 

seo blog7

Инцидент на старта на “Звездите в нас”! Ето тази участничка пострада тежко ВИДЕО

 Отбор Мария Илиева отпадна от шоуто 

Възмущението на зрителите идва от некомпетентността на журито. Маги е поканил в тази роля да влязат Тита, Софи Маринова, Виктор Калев и Дони. Тийнсензацията Тита открито заявява, че няма идея какво прави в това шоу и че не може да оценява. Същото си призна и ромската певица. 

А това си личи по безумните й решения. В първия епизод те изгониха най-силния отбор досега – този на Лили Иванова, който се оказа фаворит на цяла България. Вместо това пък напред продължи “Отбор Софи Маринова”, за които не ти трябва музикално образование, за да чуеш, че част от тях пеят фалшиво. 

Във втория концерт също изгониха двата най-силни отбора – на Мария Илиева и Мария Калас. Вместо това напред продължи ‘Отбор Тони Стораро”, който отнесе много критики в социалните мрежи. Неадекватното поведение на журито отблъсква зрители и не е далеч моментът, в който продуцентът Халваджиян ще започне да си скубе косата от яд, че новото шоу не върви./

See also  Емилия дари Жорж с дъщеря

Източник

гръцки преводач Добрич