Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Важните новини във ФАКТИ на 04.07.2022 г.

Румен Радев поиска от ”Локхийд Мартин” трансфер на технологии

България има амбицията процесът на модернизация на Въоръжените сили да не се свежда само до закупуване на отбранителна техника и оборудване, а да води до трансфер на технологии, който да стимулира българската отбранителна наука и индустрия. Това заяви президентът Румен Радев на среща на „Дондуков“ 2 с представители на американската компания ”Локхийд Мартин”. Държавният глава подчерта, че индустриалното сътрудничество и обменът на технологии стимулират производства с висока добавена стойност и създават перспективи за дългосрочно и устойчиво партньорство.

seo blog7

Румен Христов: Вървим към избори

Не виждам възможност да се състави кабинет в 47-то народно събрание, това заяви в “Още от деня” по БНТ председателят на СДС Румен Христов. Той поясни, че няма 121 депутата, които да осъществят избора на ново правителство. По думите му вторият и третият мандат също ще бъдат неуспешни. Вървим към избори, обобщи той.

19-годишен е открит мъртъв в двор на училище в Пловдивско

19-годишен младеж e открит мъртъв в пловдивското село Скутаре, съобщиха от полицията в Пловдив.

гръцки преводач Добрич

ГЕРБ и ДПС с изборни успехи

Единственият кандидат за кмет на село Попович, община Бяла Исмаил Мехмед печели частичните местни избори в населеното място. Той бе издигнат за поста от ГЕРБ.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Източник:

See also  Проф. Милчев: Чакаме най-лошото след руската анексия в Украйна