Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Топ прелъстителки щурмуваха "Фермата" СНИМКИ

Мъжете във “Фермата” със сигурност няма да скучаят и тази година. Със старта си риалитито се напълни с опасно атрактивни дами, които се заканват да мелят брашно, да доят, да цепят и да коват, въпреки че видимо доста държат на външния си вид.

В следващите месеци погледите на участниците ще привлича знойната Симона Милова, която не страда от липса на самочувствие. Брюнетката работи във фирма за медицинско оборудване, а в актива си има награда от световния конкурс “Мис Туризъм Свят” в Малайзия и много обожатели. С последото си гадже се е разделила, защото било твърде ревниво, а тя обича свободата. “Не ме е страх от селската работа. Родителите ми се занимават с рози и гъби, а аз от малка съм по нивите”, казва 26-годишната Симона.

seo blog7

Става интересно! Ветерани и новобранци влизат във “Фермата” и…

Сред хубавиците в предаването е и изваяната, дългокрака Аксения Михайлова, бивша лекоатлетка с огромен хъс за победа. Въпреки че е домакиня и майка, 28-годишната участничка жадува за приключения и силни емоции. Аксения е фокусирана върху наградата от 100 000 лева и изглежда непристъпна за флиртове. От 10 години тя е щастливо омъжена в Поморие и се радва на две деца.

Тези култови герои се завръщат във “Фермата”! СНИМКИ

Третата брюнетка с пронизително сини очи Камелия Кузнецова пък е пълна нейна противоположност. Тя е жена на риска. През 2013-а емигрира в САЩ, омъжва се след кратка връзка и забременява непланирано. Пет години по-късно, разочарована от изневерите на половинката си, подава документи за развод и се връща в България.

гръцки преводач Добрич

Междувременно Камелия кандидатства в американските военновъздушни сили, където работи мъжът й, само, за да му натрие носа. “Исках да му покажа, че ме бива повече от него във всичко. Изкарах изпитите, но разводът ми попречи да постъпя в Air Force. Правата ми се пазят до януари следващата година”, обяснява тя. В момента Камелия се развежда онлайн, обмисля да остане окончателно у нас и да стане фризьор на кучета. Във “Фермата” тя мечтае не само да спечели 100 000 лева, но и да открие любовта./show.blitz.bg

See also  Дъщерята на Бони готви бомба! Всички се питат коя е певицата до нея СНИМКА

Източник