Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Тази СНИМКА 18+ усъмни всички каква е сексуалността на "Ергенът" Виктор Стоянов

Популярността на най-желания тв ерген набира светкавична скорост, но това съвсем не означава, че реакциите към него са основно положителни. Скорошна негова снимка в социалните мрежи предизвика повече от бурни реакции, а повода е въпросителна относно сексуалността на атлетичния мачо.

Дали пък не си пада и по мъже… Или просто е фен на дръзките комбинации в леглото… Вижте в какъв вид се пусна Виктор Стоянов наскоро и колко горещо стана в мрежата. И преценете сами кое как е.

seo blog7

Под провокативния кадър текат всевъзможни коментари, В социалните мрежи има всевъзможни слухове за Виктор Стоянов, но последната клюка е, че той бил хомосексуален. Потребителка смята, че Виктор се снимал за “гей списание”, което било знак, че той също си пада по силната мъжка любов, смятат някои хора в нета.

“Ергенът” Виктор ходил с баща си при проститутки! Бил голямо дърво в леглото

“Виктор е гей, не е ли очевидно!? Дори имаше еротична фотосесия за гей списание”, пише потребителка, а друг я контрира: “И аз ще се снимам гол, ако ми дадат 7000 лв”. 

За похождения на Виктор обаче се носят легенди. Известно е, че той е доста желан от жените и има сериозен опит. Но дали се заглежда само по жени или си пада и по мъже, времето ще покаже./show.blitz.bg

гръцки преводач Добрич

Източник

See also  Дани Петканов с разтърсващо признание след развода с Александра СНИМКА