Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Sony представи дългоочаквания A7 IV

Само преди три години от Sony анонсираха появата на A7 Mark III, който за няколко седмици се превърна в любимата техника на оператори и фотографи. Сега от Sony представиха и така дългоочакваната четвърта версия на A7 с много подобрения.

seo blog7

Като за начало, A7 IV използва изцяло нов сензор с резолюция от 33MP и динамичен диапазон с 15 стъпки. Той позволява ниски нива на шум и позволява настройки на ISO-то на нива от 50 до 204 800. Автофокусната система също е подобрена и предлага 759 AF точки с 94% покритие на кадъра, а системата за следене на фокуса по очи е подобрена и предлага следене в реално време и при животни.

Sony представи дългоочаквания A7 IV

Новият модел предлага 5-осева стабилизация на сензора, до 10 кадъра в секунда серийно снимане и видео, заимствано от кино камерите на марката в резолюция до 7K. Обърнато е внимание и на загряването при А7 III и новият модел може да записва непрекъснато до 60 минути.

Sony представи дългоочаквания A7 IV

Външната обвивка на Sony A7 IV остава същата като при предходния модел и е изработена от магнезиева сплав, а на гърба е монтиран 1.03-инчов дисплей, както и OLED QUAD-VGA визьор. Първите доставки се очакват към края на годината, а цената ще започва от около 5500 лева.

гръцки преводач Добрич

Поставете оценка:

5

Оценка 5 от 2 гласа.

Източник:

See also  Операционната система за iPhone е готова, но не и тази за Mac и iPad