Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Скандалът ескалира! Теди Александрова разкри, че фамилия Стораро дължат много пари на "Пайнер" СНИМКИ

Фолк певицата Теди Александрова избухна с нова серия срещу бившата си изгора Емрах, но този път нападката й е насочена основно към цялата фамилия на младежа.

Оказва се, че Тони Стораро и синовете му са огромни длъжници към фирма “Пайнер”, където им висят повече от 20 000 евро за неустойки.

seo blog7

Дължимото е по повод напускането на Емрах от компанията, случило се неотдавна. “Това е една малка част от сумата, която дължите на фирма “Пайнер по неустойката на договора! А цялата сума е 20 000 евро! Парите са текстовете и мелодиите ми не са част от това ваше задължение! Смешна и жалка история”, написа Александрова и прикрепи бележка от платежно за частично плащане за неустойката на Емрах, пише “Хотнюз”. 

“Та за кое се тупате в гърдите, че сте платили? Дори и тази сума по нестойката я давате на парче! Жалка работа! Язък, че парадирате с пари и имоти в душите сте бедни”, засече още сина на Стораро и фамилията му. Емрах пък публикува в Инстаграм стори чат уговорката си с бившата за пари, които й е плащал за авторска дейност.

По-рано Александрова изрази отново твърдението си, че Емрах има зависимости към опиати и това води до редица проблеми в характера му. “Страх ме е, че може би съм била с човек, който има раздвоение на личността в следствие на всички наркотици. Нестабилна психика, лабилна, смяна на настроенията рязко, както и на мненията и решенията си”, твърди блондинката./show.blitz.bg
 

Източник

гръцки преводач Добрич

See also  Маги Халваджиян далеч от България и без Кремена... СНИМКА