Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, шоу, спорт, технологии и здравни вести.

“Син Карс” ще изнася електромобили за Белгия, Нидерландия и Люксембург

"Син Карс" ще изнася електромобили за Белгия, Нидерландия и Люксембург

Снимка: Син Карс Индъстри АД

„Син Карс Индъстри“ АД е подписало предварителни споразумения за доставка, внос и дистрибуция на електромобилите L CITY за Белгия, Нидерландия и Люксембург, съобщава компанията.

Договорът обхваща всички модели L CITY, както и резервни части и допълнителни компоненти с марката L CITY, уточнява дружеството в съобщението.

Компанията допълва, че страните по споразумението са в процес по уточняване на всички детайли по бъдещото си сътрудничество. До края на годината ще бъдат подписани окончателните договори за дистрибуция.

„Син Карс“ казва, че през последните месеци са направени допълнителни подобрения в автомобила L CITY, оптимизиран е процесът по сглобяването и е усъвършенствана изработката на някои детайли, както и работата на софтуера. Добавени са два нови режима на движение и сега автомобилът отговаря на всички изисквания и съвременни параметри, допълва компанията.

Още един автомобил L CITY е произведен и е отпътувал към новия си собственик в Мюнхен, Германия – потенциалният партньор на „Син Карс Индъстри“ в страната.

Дружеството е получило и патент от българското Патентно ведомство за мултифункционална платформа за мултифункционален електрически автомобил за градска среда.

Източник:

See also  Сделки с акции на "Чайкафарма" и облигации формираха над 90% от оборота на БФБ

Leave a Reply

Your email address will not be published.