Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Shallowing – новата сексуална тенденция

„Shallowing“ – сексуалната тенденция, която вероятно не сте знаели, че харесвате

Новата сексуална тенденция гарантирано ще увеличи удоволствието за жените стига мъжът да иска да я опита.

shallowing

seo blog7

Много хора говорят за “shallowing”, новата сексуална тенденция гарантирано ще увеличи удоволствието за жените! Но каква е тази техника? Наистина ли е доставя толкова силен оргазъм, колкото казват?

Прочетете още: Биткойн премина $41,000 – защо крипто пазарът е на зелено днес?

Терминът “shallowing” няма дълга история зад себе си – за първи път е споменат само преди две години. Но далеч от това да е някаква новомодна футуристична секс маневра, вероятно е нещо, с което вече сте добре запознати. В края на краищата проучване сред хиляди жени от цял ​​свят установи, че около шест от всеки седем анкетирани вече са използвали техниката, за да направят секса и мастурбацията по-забавни.

“Shallowing” Is The Sex Trend You Probably Didn’t Know You Love https://t.co/etmI83lhIk
— IFLScience (@IFLScience) December 18, 2023

И така, какво включва? Е, името всъщност е доста описателно: идеята е да поддържате проникващо докосване до входа и точно вътре във влагалището, вместо да навлизате по-навътре. Можете да използвате пръсти, играчка, пенис, език – каквото попадне вие, буквално – стига да не навлизате твърде дълбоко.

„Ако практикувате проникващ секс, може би вече сте намерили за удоволствие, когато главичката на пениса създава натиск във вагиналния вход преди или в самото начало на проникването“, каза тя. „Същото е с играчка или пръсти“, каза Сесил Гасно, бранд директор на компанията за секс играчки SmileMakers, пред списание Glamour миналата година.

гръцки преводач Добрич

„Идеята е да навлезе само с няколко сантиметра“

Въпреки че „по-малкото е повече“ не винаги се прилага, когато става въпрос за секси моменти – и това, което е и не е еротично, разбира се, е пословично субективно – има добра наука, подкрепяща плиткото за удоволствие. Въпреки че се говори много за изключителната чувствителност на клитора, вулвата – тоест във външните женски полови органи също е пълно с нервни окончания.

See also  Северозападният и Северният централен регион са с най-ниска очаквана продължителност на живота в ЕС

Прочетете още: Близо 80% от българите покриват трудно ежедневните си разходи

„Вулвата всъщност съдържа 90 процента от нервните окончания на влагалището“, обясни Гасно. „Ето защо нейното стимулиране може да се почувства много приятно – било то с партньор или самостоятелно. Така че си струва да му обърнем малко внимание.”

Bekend met de seksterm ‘shallowing’? ‘Vergroot seksueel genot van de vrouw’ https://t.co/mGwr5JZUrr
— Metro (@Metro) December 20, 2023

Но предимствата на “shallowing” не се ограничават само до използването на тези нервни окончания. Експертите препоръчват да използвате техниката бавно, тъй като „това може да бъде чудесен начин да се свържете повече с нервните си окончания и как те се отнасят до вашето удоволствие в тялото ви“, Марла Рене Стюарт, сексолог и експерт по сексуално здраве за секс играчки компания Lovers, каза Well+Good .

Други предимства включват повишено очакване и вълнение, когато правите секс с партньор, и това е благодат, когато по-дълбокото проникване не е възможно.
Източник