Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Съмнително удоволствие: в метавселената се появи… виртуална бира

Обичате ли да пиете бира под топлите лъчи на слънцето, докато сте на почивка? Или в бар с тежка музика? Може би на парти? Дигиталното пространство на Decentraland обаче ви предлага и друга възможност: да изпиете дигитална бира Heineken Silver във виртуалната пивоварна на Heineken.

Отбелязва се, че бирата се приготвя от съставките на A-Pixels и Binary Coded Hops. Самата напитка беше представена по време на стартирането на виртуална пивоварна, където на всички беше показан процесът на създаване на бирата.

seo blog7

Но това не е всичко. Можете да закупите и виртуално мезе към бирата – пикселен омар или хайвер. Според Тиери Анри, ръководител на марката Heineken обаче, новата бира не е нищо повече от шега със съвременните тенденции.

За справка, нека поговорим малко за самия сайт на Decentraland. По същество това е платформа за виртуална реалност, състояща се от много сайтове, чиито собственици могат да създават и осигуряват приходи от съдържанието си. Всички виртуални недвижими имоти и предмети могат да се търгуват.

Поставете оценка:

1

гръцки преводач Добрич
Оценка 1 от 6 гласа.

Източник:

See also  Над 1000 километра пробег с едно зареждане за 15 минути