Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Роботите на Boston Dynamics танцуват на хит на Rolling Stones (ВИДЕО)

Boston Dynamics продължава да предефинира какво могат да правят съвременните роботи. След неотдавнашната демонстрация на акробатичните способности на спот роботите, в новото видео Spot Me Up, публикувано в официалния канал на фирмата в YouTube, устройствата показаха своята хореография и повториха танца на Мик Джагър от видеото на The Rolling Stones, наречено Start Me Up.

Роботите доста точно попадат в ритъма на танца на Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони Ууд. Движенията им имитират танца на членовете на групата. Механичните кучета също имитират пеене и дори ударни инструменти. Единственото нещо, което роботите не могат да копират, е неописуемото изражение на лицето на Мик Джагър.

seo blog7

Компанията Boston Dynamics в описанието на видеото поздравява The Rolling Stones с 40-годишнината от издаването на култовия албум Tattoo You и празнува годишнината заедно с легендарната група. Хореографията на роботите във видеото е изпълнена от техниците на Boston Dynamics, с участието на звукозаписните студия Mercury Studios и Polydor Records, както и самите Rolling Stones. Вижте.

Източник:

See also  Най-посещаваните сайтове през 2021 година