Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Пореден шамар за Лефтеров! Джаферович се просълзи след… ВИДЕО

Лефтеров не е на себе си след това, което му се случи в “Игри на волята” в епизода снощи, когато видяхме поредната битка между Непобедими и Безстрашни.

След като Мирела отпадна след елиминационен дуел с Алекса наскоро, всички единодушно обявиха Лефтеров и останалите мъже в племето на Безстрашните са страхливци. Нещо повече – преди да си тръгне окончателно синеоката красавица отправи гръмко послание, което предизвика смесени реакции сред съотборниците й. Най-засегнат, естествено, остана Лефтеров.

seo blog7

Фенове полудяха от ярост заради Джаферович и Мирела от “Игри на волята” СНИМКИ

Обвинението на Мирела към Лефтеров бе, че я е предал, за да защити себе си, което никак, никак не е мъжка постъпка. След снощната битка между Непобедими и Безстрашни и водещата Ралица Паскалева си позволи да “захапе” словесно мъжете, по-специално Лефтеров, който се стараеше да не си дава вид на ядосан, а вероятно отвътре му е вряло и кипяло след чутото.

Мирела закопа Лефтеров в “Игри на волята”, но след фатален сблъсък с Алекса… СНИМКИ

В крайна сметка след загубата на Безстрашните и проведения племенен съвет, номиниран се оказа Гого, който призна вината си за провала в битката./show.blitz.bg

гръцки преводач Добрич

Източник

See also  Мария се оказа неграмотна! Отнесе сериозна критика и множество обиди за... ВИДЕО