Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, шоу, спорт, технологии и здравни вести.

Полицаи спипаха 15-годишен от Котел, седнал зад волана след бутилка водка

Наскоро навършил 15 години жител на Котел е бил спипан да кара лек автомобил по улиците на градчето, а при проверка с дрегер се оказало, че тийнейджърът е изпил поне бутилка водка. За случката разказват от “Монитор”

Хлапакът, който се води ученик в местното школо, бил задържан към 03,20 часа недалеко от центъра на възрожденското градче. На дежурните полицаи направило впечатление, че автомобилът „Ауди А4“ криволичи по улицата, а водачът му се държи повече от неадекватно. След подаден звуков и светлинен сигнал и последвала няколко минутна гонка момчето направило опит да напусне купето, но краката му изневерили и той едва не припаднал пред полицейската патрулка.

Колата се водела собственост на таткото, който по това време спял трети сън и дори не подозирал какви ги върши наследникът му. Според местните тийнейджърът не за пръв път пробвал уменията си зад волана, на няколко пъти семейството било уведомявано. Този път се наложило да бъде задържан за 24 часа по закона за МВР, поне за да изтрезнее.

Поставете оценка:

Оценка от гласа.

Източник:

See also  Изборният ден Европа приключи, обяви МВнР

Leave a Reply

Your email address will not be published.