Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Важните новини във ФАКТИ на 19.07.2022 г.

Започват консултациите за кабинет с мандата на БСП

Очаква се днес да се проведат първите консултации за съставяне на кабинет с третия мандат, връчен на БСП, предаде БНР.

seo blog7

Петков на изненадваща проверка в ТЕЦ „Брикел“

Премиерът в оставка Кирил Петков направи изненадваща проверка в ТЕЦ „Брикел“ в Гълъбово, където бяха установени „обезпокоителни факти“, съобщиха от правителствената пресслужба.

БСП ще преговаря за правителство с ИТН утре от 14 часа

БСП ще проведе разговори за съставяне на правителството в рамките на третия проучвателен мандат с “Има такъв народ”. Разговорите ще се проведат утре, 20.07 (сряда), от 14:00 ч. в Народното събрание (пл. “Народно събрание” №2).
Това съобщиха от централата на столетницата.

гръцки преводач Добрич

Херо Мустафа си тръгва оптимист за борбата с корупцията в България

Приближавайки края на 3-годишния си мандат в България съм изключителен оптимист за успехите на борбата с корупция. В последните години българите излязоха на улицата, поискаха върховенство на закона, показаха, че искат нов подход и че ще търсят отговорност от политическите си лидери, независимо кои са те и от кой политически спектър са. Вярвам във всеобщото желание за едно честно и отговорно управление, което да води България в правилната посока, предаде news.bg.

ПП след консултациите с БСП: Не сме обсъждали името на премиера, борбата с корупцията е приоритет

Само половин час продължи първата от поредицата консултации за съставяне на правителство, които БСП организира. Началото беше поставено с “Продължаваме промяната”. Преди срещата лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви пред БНР, че социалистите ще положат всички усилия да съставят правителство:

Нинова към ПП: Очакваме от вас да номинирате премиер

See also  Панев: Правителството работи активно за намиране на алтернативи на руския газ

БСП започна днес консултации за излъчване на правителство. Вчера от партията декларираха, че ще разчитат на партньорите от четворната коалиция в началото на това управление.

Хотелиери ще гонят украинки, държавата не им плащала

Напрежение сред хотелиерите в Слънчев бряг заради неизплатени средства за настаняването на украински бежанци. Заради слабия сезон в курортния комплекс много от тях вече мислят за намаляване на персонала. Готвят се и протести.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Източник: