Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

PlayStation 4 – колко струват конзолите за игри на Sony?

През 2021 година Sony официално представи петото поколение на най-популярната игрова конзола в света – PlayStation 5. Тя се отличава с изцяло нов дизайн, бял цвят, различен джойстик и по-добри характеристики. Въпреки, че конзолата се превърна в най-бързо продаваното устройство от подобен тип, сдобиването с нея се оказва изключително трудно, а и доста скъпо. През изминалата година от Sony призоваваха клиентите си да поръчат PlayStation 5 за Коледа още през октомври. Именно за това това много от феновете на игровите конзоли избират да заложат на по-стария, но все още актуален PlayStation 4. Освен лесното му откриване, PS4 може да се похвали и с по-ниска цена, а също така и с някои заглавия, които не са налични за по-новата версия, но остават любими за запалените геймъри.

Къде можем да открием PlayStation 4?

PlayStation 4 все още може да бъде открит в някои от по-големите вериги магазини, но също така може да намерите добри сделки в сайтовете като bazar.bg, например. Там може да откриете употребявани игрови конзоли на добри цени или пък нови такива от онлайн търговци и онлайн магазини, които буквално не са разопаковани, но пък се продават на по-ниска цена от тези в магазина. Често конзолите се продават в комплект с видеоигри, джойстици и нужните за свързването кабели. Цените варират в различни граници и зависят от няколко основни фактора като модификацията на конзолата, това с какво се продава тя в комплект, остатъчна гаранция, аксесоари и други.

seo blog7

PlayStation 4 Slim

Най-ниска цена държат конзолите от версията PS4 Slim, която се отличава с по-тънък корпус, както и името подсказва, но също така и с по-занижени параметри. Подобен „плейстейшън“ може да бъде намерен на цени от около 350 до 400 лева в зависимост от състоянието в което се намира, както и това дали в комплекта са включени други аксесоари.

See also  Apple представи новите AirPods Pro

PlayStation 4

Цената на класическия PlayStation 4 варира в диапазона между 400 и 500 лева, като тук отново се разчита на състоянието, вградената памет, както и игрите и джойстиците, които са включени в комплекта. Това е и най-разпространения вариант на PS4, който вероятно ще бъде избор и за повечето от вас. Този вариант на конзолата се справя с повечето популярни заглавия на разумна цена.

гръцки преводач Добрич

PlayStation 4 Pro

Най-върховата версия PS4 Pro може да бъде намерена на цена от 500 до 1000 лева, като конзолите в горната граница обикновено са с остатъчна гаранция и вървят в комплект с последните актуални видеоигри и поне два контролера. Някои от комплектите дори предлагат и популярните VR очила, които да допълнят усещането при гейминг.

Изборът на конзола зависи изцяло от вас и вашите предпочитания и това дали ще решите да се доверите на някоя от големите вериги магазини или пък на търговец от специализираните сайтове за продажба. Която и от опциите да изберете, то PlayStation 4 остава една от опциите за забавление, както за подрастващи, така и за вече пораснали, които да се отърват от ежедневното напрежение или пък да прекарат малко онлайн време с приятели.

Поставете оценка:

3.7

Оценка 3.7 от 9 гласа.

Източник: