Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Пластичен хирург разкраси Иво Аръков СНИМКА

Пластичната хирургия и естетична медицина напоследък набира все по-голяма популярност и сред мъжете. Иво Аръков е сред родните секссимволи, който се довери на един от най-големите специалисти в тази област. 

Появиха се снимки от посещението на звездата от “Съни бийч” в клиниката, а той побърза да уточни какво по себе си е подобрил там. 

seo blog7

Оказа се, че Аръков често посещава д-р Яковос Джак Антониу в кабинета му. Иво не крие, че полага грижа за кожата си с различни терапии, които в повече случаи включват игли. Мезотерапията се отразява добре на лицето и кожата му и в продължение на няколко месеца е мека и блестяща. 

Двамата с доктора са станали приятели и често пъти Иво не плаща в клиниката, а д-р Джак го ползва за реклама. При едно такова посещение специалситът убедил Иво и приятелката му, че е време да й сложи силикон в гърдите. И към днешна дата сексапилното гадже на Иво е с едни гърди напред пред конкурентките си. 

Не е ясно дали Иво полага само естетична грижа за лицето и тялото си или специалистът е използвал скалпел при някоя от процедурите. Поли Генова, Катето Евро и “Ергенът” Виктор Стоянов са сред звездните клиенти на лекаря./show.blitz.bg

Източник

See also  Ето какво прави първата победителка от "Сървайвър"