Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Ето какво направи и как се появи Рут Колева след скандала ВИДЕО

Ще се изненадате много какво направи Рут Колева броени дни, след като скандалната й фотосесия върху костите на загинали в Априлското въстание в Перущица предизвика небивал обществен отзвук. 

Певицата явно е доста дръзка, защото рязко показа другата крайност, въпреки че хейта по неин адрес все още е в активната си фаза. Изпълнителката пусна нова песен, посветена на приближаващата Коледа, която е съвместно с Warner Music Group и “Орфей Мюзик”. И е повече от изкусителна в дългата си елегантна червена рокля.

seo blog7

След скандала със СНИМКИТЕ: Рут Колева с шокиращи разкрития за състоянието на паметника в Перущица

Колева прави своя собствена версия на “This Christmas”, а коледното й парче ще бъде приоритет за териториите на Warner Music Group в Източна и Южна Европа, ще бъде маркетирано и с мащабни кампании.

Попиляха Рут Колева след СНИМКИТЕ Й върху костите на загинали в Априлското въстание

Когато през 1970 г., Дони Хатауей композира “This Christmas” той се надява, че песента ще стане любима поне сред афроамериканската общност. Американският изпълнител не предполага, че тази коледна песен ще се превърне в световен хит и ще бъде част от всеки празничен саундтрак. Заживяла собствен хитов живот, “This Christmas” намира и своя посланик в България – в лицето на Рут Колева.

Екипът, който работи по проекта, е повече от впечатляващ. Парчето е аранжирано от Антони Дончев, а в аудиото и видеото Рут е подкрепена от Биг бенда на БНР.

гръцки преводач Добрич

“This Christmas” е достъпна във всички музикално платформи от 18 ноември 2022 г. , за да напомни, че Коледа идва, а тогава се случват чудеса!/show.blitz.bg

Източник

See also  Гери-Никол втрещи с поредна интервенция СНИМКА