Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Патрашкова изби рибата с култов лаф за Земята СНИМКА

Кристина Патрашкова събра погледите тази сутрин с култово изказване, свързано с населението на Земята, в частност това в България. Популярната журналистка направо изби рибата, провокирайки бурни реакции в социалните мрежи.

За мнозина изказването на Патрашкова е чист гаф, но според други е предпоставка за последващи разговори по темата. А темата тази сутрин в “На кафе” при Гала беше 8-милиардния жител на Земята и факта, че планетата вече става все по-пренаселена.

seo blog7

Кристина Патрашкова обиди жестоко Ромина Андонова, каза й, че… СНИМКА

“В България намаляваме. При нас този процес върви така, тъй като сме позастаряло население, а и много млади хора отиват да учат в чужбина, остават там да работят. През 2030 г. се очаква населението на Земята да бъде 8,5 милиарда. Ние не можем толкова народ да живеем на тази планета. Аз страшно много подкрепям Илон Мъск. Съвсем сериозно казвам, че неговият поглед към Марс е нов и визионерски. Защото в първия момент, в който стане ясно, че там можеш нещо да си купиш, построиш, инвестираш, аз ще бъда сред първите”, заяви Патрашкова в ефир и шокира всички.

Торта, шампанско и спечелено дело срещу Слави за Кристина Патрашкова СНИМКИ

Видимо изумена от чутото пък, Гала й отвърна: “Ти до вчера не искаше да летиш до Космоса”, но журналистката поясни: “Аз тук се задушавам”.

“Мен ме притеснява, че колкото повече растем, толкова повече се обезценява човешкия живот. Като има толкова много хора, човешкият живот просто ще изгуби стойността си”, сподели мнение и Дарин Ангелов, който също е част от панелистите в “На кафе”./show.blitz.bg

гръцки преводач Добрич

Източник

See also  Изненада! Ненчо Балабанов се сгоди за... СНИМКА