Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Огромен екран за най-новия Volkswagen

Въпреки, че до официалната премиера на Volkswagen Amarok остава по-малко от месец, германската компания не спира да ни показва все повече от пикапа. След като видяхме различни скици, силуети и дори ясни снимки на фаровете и задницата, сега е ред на интериора на новия Amarok. Кадърът акцентира върху инфотеймънт системата на пикапа, която е базирана на SYNC4 на Ford.

Огромен екран за най-новия Volkswagen

seo blog7

Както вече сме ви разказвали, двата модела споделят една и съща платформа и различен дизайн или поне в някои аспекти в екстериора. Вертикално разположеният екран е идентичен с този в Ranger и е с диагонал от 12 инча. Той заема голяма част от средната част на таблото, а под него откриваме и няколко физически бутона за бърз достъп до определени функции.

Огромен екран за най-новия Volkswagen

Новият Amarok ще се предлага в няколко различни нива на оборудване, като най-високите от тях ще се опитат да съчетаят усещането на луксозен автомобил с това на работен „кон“, какъвто по природа е пикапът. Официалното представяне на модела ще се състои на 7 юли тази година, а първите доставки се очакват към края на тази или началото на следващата година.

Поставете оценка:

3.4

Оценка 3.4 от 5 гласа.

Източник:

гръцки преводач Добрич

See also  Първият автомобил, отпечатан на 3D принтер, бе регистриран в Украйна